opc_loader

Wensenlijst

Bashya Edelsteen StarDust

Al eeuwenlang staan edelstenen bekend vanwege hun mooie vormgeving en de heilzame energie die ze bevatten.Verschillende stenen hebben verschillende invloeden op lichaam en geest en kunnen met name ook je huid voorzien van energie die je natuurlijke schoonheid intensief bevordert. Met de Bashya lijn van Stardust Edelsteen Poeders kun je de behandelingen nog verder op maat maken.

De BASHYA Stardust Edelsteen Poeders zijn kristallen met verschillende trillingen. Het heeft de kracht om te reinigen en te verbeteren op verschillende niveaus. (Body, Mind & Spirit) Als een dieptereiniger die het immuunsysteem stimuleert, voeding om de huid in topvorm brengen en ook kan het het lichaam in balans brengen wanneer je een humeurboost nodig hebt!

In BASHYA behandelingen worden edelstenen op verschillende manieren toegepast. Je kunt ze bijvoorbeeld op je lichaam plaatsen of ze dragen in de vorm van sieraden om van hun werking te profiteren. Door ze over je huid te laten rollen middels speciale massagetechnieken, stimuleer je bepaalde processen, die zorgen voor onder andere meer stevigheid, een detox werking en een stralende teint. Daarnaast kunnen edelstenen gebruikt worden als energie- of juist rustgevende elementen.

Ontdek de Stardust Serie