opc_loader

Wensenlijst

Het Chou Ritueel

BASHYA® Pro

"het stiltepunt in mij"

Bashya in the Box:
Privé training + certificaat + lesstof + film + salonproducten bestaande uit platte therapeutische steen, Hinata olie & Rashmi olie

Inhoud:

Op het hoofd zitten vele acupressuurpunten welke verbonden zijn met organen en gelinkt zijn met emoties. Leer de betekenissen van de punten en de technieken om balans te brengen. Breng iemand naar zijn/haar eigen stiltepunt.  Leer het hoofd leegmaken, trek spanningen weg. Ook oorreflexmassage komt aan de orde en technieken van hoofdhuid/haarmassage. Er wordt ook aandacht gegeven aan de ademhalingstechnieken.

Verzendmethode
:
0,00
Levertijd:
Afhalen op locatie
Beschrijving

Bashya Chou zijn stiltepunt technieken die de cliënt meenemen naar het eigen stiltepunt. Begrijp waarom deze prachtige technieken inzetbaar zijn bij elk preventief gezondheidsprogramma of wellcare programma. Door het verlagen van het cortisol (Stress hormoon) breng je jouw cliënt in een diepere vorm van ontspanning en daarmee ook in een ander bewustzijnsniveau. Lees de verschillende Bewustzijn vormen door en lees hoever jij je cliënt kan meenemen…

Het Beta Bewustzijn
Je bent klaar wakker, alert . De geest is scherp en gefocust . Het maakt snel verbindingen, en je kunt makkelijk volledige aandacht geven aan het werk dat gedaan moet worden. In de Beta staat zijn de neuronen druk bezig om topprestaties te bereiken. Nieuwe ideeën en oplossingen voor problemen komen op in je geest . Beta Bewustzijn helpt je voor te bereiden op een examen, sporten , een presentatie geven , te analyseren en te organiseren informatie en andere activiteiten waar de mentale alertheid en een hoge mate van concentratie de sleutel zijn tot succes . Beta golven variëren tussen 13-40 HZ . De Beta toestand wordt geassocieerd met maximale concentratie , verhoogde alertheid , hand oog coördinatie en de gezichtsscherpte . Nobelprijswinnaar Sir Francis Crick en andere wetenschappers geloven dat de 40Hz beta frequentie gebruikt op vele Brain Sync tapes sleutel tot de daad van cognitie kunnen zijn . SMR hersengolven 12-15 Hz De letters SMR staan voor Senso Motorisch Ritme en zijn een indicatie voor het aanwezig zijn van fysieke rust en sensomotorische bewustzijn. Hier wordt vaak de vergelijking gemaakt met een kat die volledig rustig op de vensterbank ligt maar toch zeer alert is op de activiteit buiten hem. Vanuit deze alertheid kan hij vanuit de rusttoestand zeer plotseling en doelgericht actie ondernemen. Dit heeft te maken met het lichamelijk en cognitief bewustzijn en functioneren. Dat wil zeggen de adequate verwerking van allerlei prikkels en binnenkomende informatie vanuit al onze zintuigen.


Het Alpha Bewustzijn
Als men ontspannen is vertragen de snelle patronen van de Beta in de zachtere golven van het Alpha bewustzijn. Je bewustzijn breidt uit, verse creatieve energie begint te stromen, angsten verdwijnen. Een bevrijdend gevoel van vrede en welzijn komen over je heen. Deze golven komen voor wanneer mensen in een ontspannen maar toch volledig bewuste staat van de hersenen verkeren. Bijvoorbeeld bij een wandeling, fantaseren, visualiseren en luisteren naar muziek. Ze nemen vanzelf toe zodra je je ogen sluit. Dat is op een EEG-apparaat gemakkelijk en direct te zien. (Een EEG-apparaat meet hersengolven) Alfa-golven nemen toe zodra je met de aandacht meer naar binnen keert. Ze zijn ook verbonden met een ontspannen, onthecht bewustzijn met een ontvankelijke geest. In zowel de Beta als de alpha hersengolfstaat zijn mensen volledig bewust en hebben meestal complete herinneringen aan de activiteiten die ze uitvoeren. Alfa bewustzijn helpt je creativiteit te benutten en is uitstekend geschikt voor het oplossen van problemen, het vinden van nieuwe ideeën en het beoefenen van creatieve visualisatie. Alpha bewustzijn zit op het diepere niveau van ontspanning welke zo essentieel is om gezondheid en welzijn te bereiken. Alfa-golven liggen tussen 7-12 HZ. Dit is een plaats van heerlijke ontspanning. In Alpha, beginnen we om toegang te krijgen tot de rijkdom van creativiteit die net onder ons bewustzijn ligt - het is de poort, de ingang die leidt naar nog diepere staten van bewustzijn. Alpha is ook de thuisbasis van het venster frequentie bekend als de Schuman Resonantie - de resonantiefrequentie van elektromagnetische veld van de aarde.

Theta Bewustzijn
Men gaat dieper in ontspanning en brengt de klant naar de ongrijpbare, trance achtige, mentale, visuele, verbeeldende en mysterieuze Theta bewustzijn waar hersenactiviteit vertraagt tot bijna op het punt van de slaap. Tussen oppervlakkige slaap en emotionele creativiteit . In de Theta bewustzijn is het brein daar waar magie plaatsvindt in de smeltkroes van neurologische activiteit. Alsof een oeroud weten naar buiten wil komen dat diep in de uithoeken van de psyche is weggestopt. Theta maakt je meer ontvankelijkheid, geven flitsen van droomachtige beelden, inspiratie, en kunnen lang vergeten herinneringen naar boven halen. Theta brengt je in een diepere staat van ontspanning. Een gevoel van "zwevend" te zijn, los te komen van de zware lasten op mentaal en emotioneel niveau. Theta rust direct op de drempel van je onderbewustzijn. Het wordt het meest geassocieerd met de diepste niveaus van meditatie. Theta speelt ook een belangrijke rol in gedragsverandering programma’s en wordt ook gebruikt bij de behandeling van drugs en alcohol verslaving. Tot slot, Theta is een ideale staat voor super-learning, herprogrammeren van je geest, dromen te herinneren, en zelf-hypnose. Theta golven variëren tussen 4-7 HZ. Theta is een van de meer ongrijpbare en buitengewone rijken we kunnen verkennen. Het is ook bekend als de schemering staat, die we normaal alleen ervaring vluchtig als we opstaan uit de diepten van de delta bij het ontwaken, of in slaap te vallen. In Theta, zijn we in een wakkere droom, levendige beelden flitsen voordat het geestesoog en we staan open voor informatie buiten onze normale bewustzijn. Theta is ook geïdentificeerd als de toegangspoort tot leren en geheugen. Theta meditatie verhoogt de creativiteit, verhoogt het leren, vermindert stress en wekt intuïtie en andere buitenzintuiglijke waarneming vaardigheden.

Delta Bewustzijn
Lange, langzame golf. Delta is de langzaamste van de vier hersenen golf frequenties. Dat betekent dat Deze 1-2 Hz golven het sterkst aanwezig zijn in diepe slaap. Als je in slaap valt dan komt er eerst een periode waarin je veel delta-golven produceert daarna volgt de REM slaap en dan weer een periode met veel delta-golven. Naarmate de nacht vordert, worden die periodes met delta-golven steeds minder lang. De delta-golven zijn verbonden met de herstel stadia van de slaap. De delta-golven zijn ook verbonden met empathie, intuïtie, en zesde zintuig: een soort radar die op onbewust niveau uitzend en ontvangt. De persoon gebruikt het onbewuste deel van de hersenen, waarin archetypische beelden zijn vastgelegd. Wanneer deze gestimuleerd worden, verliest iemand het besef wat er om hem heen gebeurt en is er geen herinnering aan de activiteiten die uitgevoerd werden. In de diepste lagen van Delta zijn er geen mentale plaatjes, hier worden ze gevormd. Ook is er geen besef van het fysieke lichaam. In de hogere lagen van Delta kun je dromen hebben waarin je als het ware “wakker” bent en Je voelt je verbonden met alles en iedereen. Dit is het niveau waar de “dromen” profetische van aard zijn. De meeste beelden die op dit niveau worden waargenomen kunnen werkelijkheid worden in de materiële wereld. De yogi’s zeggen dat in de diepere lagen van Delta heel de schepping bij elkaar komt. Dit is wat zij het “ Eénheidveld “ noemen. Het begrijpen en het toepassen van dit “éénheidsveld” noemen zij: kosmisch bewustzijn…


Bepaalde frequenties in het Delta bewustzijn leiden tot het vrijkomen van het menselijk groeihormoon dat gunstig is voor genezing en regeneratie. Dit is de reden waarom de slaap, de diepe herstellende slaap die Delta frequenties helpen opwekken zo essentieel zijn voor het totale genezingsproces. Bashya Stiltepunt Technieken met de Chou In ieder geval, als men voortdurend actief is in de hoge Beta niveaus, of als men nog nooit echt ontspannen is behalve voor een paar uur per nacht, wanneer men slaapt. Dan kan men niet emotioneel en/of fysiek het optimale niveau van gezondheid bereiken. Erger nog echt het kan aanzienlijke gevolgen hebben voor uw algehele gezondheid. Dus wellicht kan men nu begrijpen waarom de Technieken van de Bashya Chou een prachtige manier is om diepe ontspanning te bereiken en profiteren van de mogelijkheden die het kan bieden wanneer de geest in lagere activiteit verschillende voordelen biedt op mentaal, fysiek en emotioneel niveau.


Daarom is het van het grootste belang dat men een behandeling altijd start met de Bashya Chou Technieken en altijd werkt met de energetische bij behorende Hinata en Rashmi die helemaal zijn afgestemd om de cliënt mee te nemen naar zijn/haar stiltepunt.

Beoordelingen (0)
Het Chou Ritueel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Best verkochte artikelen
Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Laatst bekeken items