opc_loader

Wensenlijst

Zoethout 80 gr

Artikelnr: TKZ70
BASHYA®

Ingrediënten: Zoethout.

Zoethout wordt gebruikt voor een goede darmfunctie en helpt in geval van oprispingen, krampen en winderigheid. Zoethoutthee heeft een positieve invloed op de bijnier. Daarom kan het ter ondersteuning bij vermoeidheid en kortstondige stress goed gebruik worden. Zoethout heeft een verzachtende invloed op luchtwegen. Het wordt gebruikt om vrijer en gemakkelijker te ademen en bij een kriebel in de keel.Daardoor kan het interessant zijn om te gebruiken ter ondersteuning bij allergische aandoeningen zoals hooikoorts en astma. Stoppen met roken kan zorgen voor vermoeidheid en depressie. Zoethout wordt gebruikt tijdens het stoppen met roken.

Scrol verder naar beneden onder het kopje "Extra informatie" lees je over hoe te gebruiken. Omslagen, theeën, energetische werking

Verzendmethode
:
0,00
Levertijd:
Afhalen op locatie
Kenmerken
Staffelprijzen
Tot 3:
Van 3 tot 5:
5 en meer:
Extra informatie

Extra Informatie Zoethout

Zoethout helpt bij de verschijnselen van de menopauze of overgang en door de menstruele cyclus. met depressiviteit, suikerhonger en pijnlijk gezwollen borsten.

Spijsvertering

   Maagklachten, het doodt de bacterie die maagzweren veroorzaakt. Verminderd ook maagzuur, neemt het hongergevoel weg. Bij een zwakke maag, maagslijmvliesontsteking, een maagzweer, een zweer aan de 12-vingerige darm, hepatitis, versterkt de nieruitscheiding.

Zenuwstelsel

   Verhoogt de weerstand tegen stress en spanning. Helpt ook bij het afkicken van nicotine en alcohol.

Constitutie

   Bij vermoeidheid, uitputting, koortsverlagend. Goed bij blaasinfecties. Een specifiek middel bij fibromyalgie, een complex syndroom dat een aantal symptomen als zware spierpijn, moeheid, pijn op de borst, lage koorts, gezwollen lymfeklieren, slecht slapen, geïrriteerde darmen en pijn in de onderbuik veroorzaakt. Verder ook bij M.E. oftewel het chronisch vermoeidheidssyndroom. Helpt actief bacteriële -, virale en schimmelinfecties te bestrijden, strepto's, staphyllo's, het herpesvirus, ook bij candida.

Gebruik:

Als thee:
Zoethout thee 3 x per dag 1 koffielepel per kopje; 5 minuten laten meekoken. Na 6 weken gebruik, een pauze inlassen. Bij kinderen de dosis halveren. (gebruik vanaf 6 jaar) Niet gebruiken bij hoge bloeddruk! Niet gebruiken bij hart- en vaatziekten, diabetes en vochtophoping.

Aftreksel voor een maagzweer en een zweer aan de twaalf-vingerige darm

  • 100 gr Zoethout en 100 gr Sint-Janskruid (ook in de Bashya Shop verkrijgbaar) vijf minuten laten koken in een liter water nog een half uur laten staan en dan filtreren
  • Van dit aftreksel een kopje 's ochtends op de nuchtere maag een kopje drinken en een kopje na de middag - en avondmaaltijd.

Energetisch

Zoethout wordt ook toegevoegd aan liefde - en lustsachets, die je kunt dragen om liefde aan te trekken, ook wordt het gebruikt in bezweringen om te zorgen dat je partner trouw is. Zoethoutwortel is zeer geschikt voor het maken van magische staffen.

Beoordelingen (0)
Zoethout 80 gr heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Best verkochte artikelen
Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Laatst bekeken items
€ -,--