opc_loader

Wensenlijst

Citroengras 35gr

BASHYA®

Laat dit bescheiden gras je niet bedriegen. Het zit vol met zoveel goeds dat het kan helpen bij het verbeteren van zoveel chronische aandoeningen. Wat de voeding betreft, het is een goede bron van vitamine A en C, folaat, magnesium, zink, koper, ijzer, kalium, fosfor, calcium en mangaan;met minuscule sporen van de B-vitamines.

Citroengras bevat terpenen, alcoholen, ketonen, aldehyden en esters. De etherische olie van citroengras bestaat onder andere uit citral α, citral β, nerol geraniol, citronellal, terpinoleen, geranyl acetaat, myreceen en terpinol methylheptenoon. Verder bevat het de flavonoïden Isoorientin, isoscoparin, swertiajaponin, chlorogeenzuur, koffiezuur, luteoline, isoorientine 2’-O-rhamnoside, quercetine, kaempferol en apiginine. Deze stoffen zorgen ervoor de volgende eigenschappen: anti-amoeben, antibacterieel, tegen diarree, antidraadworm, antifungaal en anti-inflammatoire eigenschappen zijn onderzochjt door wetenschappers met positieve resultaten.

Scrol verder naar beneden onder het kopje "Extra informatie" lees je over hoe te gebruiken. Omslagen, theeën, energetische werking

Verzendmethode
:
0,00
Levertijd:
Afhalen op locatie
Staffelprijzen
Tot 3:
Van 3 tot 5:
5 en meer:
Beschrijving

Extra Informatie Citroengras

Diverse andere effecten zoals antimalaria, antimutagenen, antimycobacteriële, en neurologische werkzaamheden zijn ook onderzocht. Citroengras blijkt een plant die rijk is aan antioxidanten. Bovendien kan het volgens de wetenschap hypoglykemie bestrijden. Al deze onderzoeken hebben hoopvolle resultaten voor de toekomst en bevestigen de brede inzetbaarheid in de traditionele geneeskunde. Bovendien is in 1986 al onderzocht dat citroengras geen nadelige effecten heeft voor het lichaam; het is een veilig geneeskruid

Citroengras is een medicijn bij prikkelbaredarmsyndroom. Het zorgt ervoor dat de leukocyten of witte bloedcellen in grotere getale naar de geïnfecteerde plek in de darmen gaan, zo blijkt uit Japans onderzoek uit 2010. Uit een Braziliaans onderzoek uit 2009 bleek dat citroengras de werking van de macrofagen stimuleert. Macrofagen zijn stoffen die een zeer belangrijke rol spelen in ons immuunsysteem. De onderzoekers concludeerden dat hier de ontstekingsremmende werking van citroengras vandaan komt.

Gastritis of maagzuur:

Een warm glas citroengras thee kan zeer verzachtend werken bij gastritis of indigestie van het zuur. Het therapeutisch drinken van de thee zal geleidelijk de herhaling van gastritis en brandend maagzuur verminderen.

Hoge bloeddruk:

Het hoge kaliumgehalte bevordert de diurese, waardoor de bloeddruk wordt verlaagd en gereguleerd. Regelmatig drinken van citroengras thee wordt aangemoedigd.

Hoog cholesterol:

Sereh heeft een anti-cholesterol en anti-atherosclerose werking. Het helpt zowel de absorptie van cholesterol uit de darm als de oxidatie van LDL-cholesterol in het bloed te verminderen, waardoor een van de eerste stappen in de vorming van atherosclerotische plaques wordt voorkomen.

Slapeloosheid: 

Slapeloosheid gebeurt als gevolg van interne chemische onbalans of zenuwaandoeningen. De zuiverende activiteiten en het kalmerende effect van citroengras helpen de slaap te verbeteren.

Zenuwstelsel: 

Magnesium, fosfor en folaat zijn belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezond functioneren van het zenuwstelsel. Ze helpen de concentratie, het geheugen en het vermogen van de hersenen om informatie te verwerken te verbeteren.

Zuiverende werking: 

Misschien wel de meest karakteristieke actie van citroengras is de zuiverende werking ervan op het hele lichaam, omdat het helpt toxines uit het lichaam te verwijderen door de reiniging van de dikke darm te verbeteren.

Huidgezondheid:

Wanneer bloed is gezuiverd, zal de bloedsomloop verbeteren en de gezondheid van de huid volgen. Regelmatig drinken van citroengras thee helpt om acne problemen, eczeem en psoriasis te verbeteren.

Beoordelingen (0)
Citroengras 35gr heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Best verkochte artikelen
Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Laatst bekeken items