opc_loader

Wensenlijst

Cichorei 30gr

BASHYA®

Cichorei bevat Inuline, een wateroplosbare voedingsvezel, een prebioticum die de vertering en de opname van voedingsstoffen verbetert en een regelmatige stoelgang bevordert. 
Cichorei is eetlustopwekkend, is goed bij bloedarmoede, versterkt maag en ingewanden, reinigt het bloed, de lever, de milt en de nieren, kortom het geeft een 'schoonmaakbeurt' aan het hele organisme en zorgt daardoor voor nieuwe kracht.

Het is dus bij uitstek geschikt voor mensen die klachten hebben over de spijsvertering (zwaar gevoel en pijn na de maaltijd, chronische constipatie), waterzucht, jicht, artritis en huidziekten (pukkels, eczeem) door het afvoeren van de afgebroken huidcellen. Ook bij ale kwalen die hun oorsprong vinden in een slechte leverfunctie, is er wetenschappelijk bewezen dat cichorei juist daar werkzaam is: het is namelijk bekend dat een cichorei-oplossing, intraveneus ingespoten, binnen een half uur de galafscheiding verdubbelt tot verviervoudigt.

Scrol verder naar beneden onder het kopje "Extra informatie" lees je over hoe te gebruiken. Omslagen, theeën, energetische werking

Verzendmethode
:
0,00
Levertijd:
Afhalen op locatie
Staffelprijzen
Tot 3:
Van 3 tot 5:
5 en meer:
Extra informatie

Extra Informatie Cichoreiblad

Inhoudsstoffen

 • Veel bitterstoffen (intybine)
 • Alkaloïden
 • Terpeen en gom (wortel), goed bij de wondheling
 • Inuline (wortel), tot 55%
 • Vit. B4 en C
 • Min. IJzer, Kalium, Silicium en Calcium

Gebruik:

 • Als thee: 1 theelepel van het theemengsel op 1,5 dl. water. Drie maal per dag een kopje voor de maaltijd.

  Samen met Gulden Roede (zie onder Bashya® Gulden Roede) als ontgifting van zware metalen. Een kuur van deze ontgiftende kruiden geeft de mens in het algemeen meer blijheid en levensenergie.

 • In decolleté behandeling stempelmassage samen met Anahata olie.
 • Als toevoeging in kruidenzak met "liefdeskruiden" neerleggen bij de lenden voor meer positieviteit..

Energetisch:

Past bij een gevoelig mens met een zwak zenuwstelsel, snel uit evenwicht, geeft nieuwe kracht en wekt levenslust op. Werkt via het zenuwstelsel op de lever (denk aan de blauwe bloemen), ook voor een wispelturig, humeurig mens.

 • Positieve, transformerende kwaliteit: geven zonder iets terug te verwachten; onpersoonlijke liefde; zorgen en verzorgen met grote liefde en toewijding, kunnen delen, de universele bron van Liefde binnenin jezelf kennen.
 • Onevenwichtigheid: voor degenen die behoefte hebben aan een overdadige hoeveelheid aandacht; bezitterig; stemmingen met woede-uitbarstingen bij kinderen, voor de overdreven drukke of aanhankelijke natuur; medelijden met zichzelf.
Beoordelingen (0)
Cichorei 30gr heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Best verkochte artikelen
Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Laatst bekeken items
€ -,--