opc_loader

Wensenlijst

Bashya Dag "Soul Glamour "23 november 2019

BASHYA®

Zoals altijd houden wij deze superdag tegenover Het Bashya Winkeltje Bij café restaurant Bij Ne9en aan de Canadastraat in Heino.

We hadden als datum van de nieuwe Bashya Dag 16 november geopperd. Echter dit wordt de 23 november. Dus voor degenen die de 16e in de agenda hadden staan het wordt dus de 23ste November! En het wordt super leuk.

Geef je wel op van te voren want het is voor ons niet te doen mom alle betalingen te verwerken op de dag zelf. Dus alsjeblieft doe het vandaag via deze pagina. En het helpt ook om te weten hoeveel kerstcadeautjes we dan moeten klaarmaken!
 

Agenda:
10:00 Welkom
10.30 - 11.00 Maaike Gerritsen geeft ons een kleine introductie over Stembevrijding:
Een eenvoudige weg naar meer vrijheid en verbinding. Door middel van beweging en klank help ik je om los te komen van angsten, oordelen en overtuigingen over jezelf en anderen.Je voelt je daarna geen “ander mens” maar juist volkomen jezelf.
11.00 Introductie Nieuwe Bashya Spirit Vitality Producten. "In de Chinese geneeskunde opent je geest 'naar het gezicht' als een venster naar je innerlijke ziel. Bashya Spirit Vitality is de perfecte aanvulling voor het verbeteren van schoonheid van binnenuit."
Nieuwe ideeën voor cadeautjes Startdust edelsteenpoeders 
13.00 Lunch
13.30 Bashya Soul Glamour behandeling. Skin en Spirit liftende Behandeling! 
Meditatie
15.00 Afsluiting 

Verzendmethode
:
0,00
Levertijd:
Afhalen op locatie
Beoordelingen (0)
Bashya Dag "Soul Glamour "23 november 2019 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Winkelwagen
Best verkochte artikelen
Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Laatst bekeken items