Bashya Therapie heeft verschillende richtingen om the volgen plus de opleiding tot Bashya Therapeut. Deze laatste is een vervolg op de verschillende richtingen.

De losse modulen leren de link leggen tussen wat er aan de buitenkant zichtbaar is met het disbalans aan de binnenkant op zowel fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Bashya® Therapy maakt van behandelingen prachtige resultaat gerichte rituelen.

BASHYA® Therapy bestaat uit verschillende modulen die als legoblokjes in elkaar passen. De legoblokjes samen bouwen een huis, of, laten we zeggen de Bashya praktijk geheel opmaat naar eigen behoefte. Daarbij is elke module of elk legoblokje weer te breken in kleinere stukjes.

Zo kunnen de kleine afgebroken stukjes van een module (of legoblokje) ook weer gecombineerd worden met kleinere stukjes van andere module. Zo kan een behandeling opgebouwd worden geheel op maat met kleine stukjes uit verschillende modulen.

Elk legoblokje (module) kan dus op zichzelf staan maar kan ook in een kleinere deel complementair in een bestaande behandeling worden geïntegreerd. Zo kan de behandeling geheel op maat gemaakt worden naar de behoefte van uw cliënt. Dit maakt dat Bashya een uitstekend integratie vermogen heeft in de praktijk en daarmee oneindig veel mogelijkheden heeft. Geen behandeling zal meer hetzelfde zijn en daarmee ook het uniek zijn van een Bashya Praktijk.

Door de unieke compositie van verschillende disciplines in elke module (Aromatherapie, Chinese Elementen leer, Ayurveda, Kristaltherapie, Acupressuur, Energetische Technieken, Fytotherapie, Reflexologie, Oosterse en Westerse massage technieken, en meer)  groeien inzichten, elke keer een stapje verder. Gaan behandelingen dieper en zo komen we tot de meest prachtige resultaten op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. 

Bashya biedt echter ook leuke losse workshops voor iedereen. Deze workshops worden veelal geven op zaterdagen. Voor de volledige agenda en om u in te schrijven voor een workshop kijkt u op de pagina "Workshops" u kunt zich daar ook inschrijven.

Voor de inhoud van de verschillende richtingen klik u de richting van uw interesse!

- Bashya® Natuurgeneeskundig Schoonheidsspecialist
- Bashya Coach®
- Bashya Therapeut®
- Zaterdag Workshops voor iedereen

Meer Weten?

Wilt u graag meer weten over de Bashya Therapy neem dan even kontakt met ons op via het onderstaande formulier.

Vul het contactformulier in:

Houd mij op de hoogte:

Eén keer per maand inspiratie, tips en nieuwtjes over voeding, verzorging, meditatie, aankomende workshops, nieuwe producten en behandelingen.